معرفی آلبوم ابراهیم

پس از وقفه‌ای طولانی و حاشیه‌های فراوان طبق اخبار حاصله آخرین آلبوم محسن چاوشی یازدهم شهریور 1397 منتشر خواهد شد. آلبوم ابراهیم که پیش‌تر در زمینه کسب مجوز به مشکل خورده بود، سرانجام موفق به گذر از هفت خوان رستم شد و حالا آن را برای دانلود آماده کرده‌ایم. اما پیش از آن، با مرد خاص موسیقی پاپ خوانندگان داخلی ایرانی، بیشتر آشنا خواهیم شد. 

محسن چاوشی کیست؟ 

محسن چاوشی حسینی متولد مرداد 1358 در خرمشهر است. او اصالتی کردتبار دارد. پدر او کارمند شرکت نفت بود به همین دلیل خانواده آن‌ها به خرمشهر مهاجرت کرده بودند و اینطور محسن در این شهر متولد شده است. او فرزند پنجم خانواده است و دارای دو خواهر و سه برادر دارد. وقتی جنگ شروع شد خانواده آن ها به کرمانشاه و بعد تهران مهاجرت کردند. او دیپلم حسابداری دارد و بعد از اتمام دوره سربازی، در سال 1382 فعالیت خود را در زمینه موسیقی آغاز کرده است. کار او با آلبوم نفرین در همان سال به طور جدی آغاز شد و تاکنون بیش از 150 قطعه موسیقی از وی شنیده‌ایم.  چاوشی تاکنون در 17 آلبوم مختلف حضور داشته که این بین هشت آلبوم رسمی، پنج آلبوم غیررسمی و چند آلبوم دیگر به طور گروهی بوده‌اند. از معروف‌ترین همکاری‌های چاوشی می‌توان به آلبوم موسیقی فیلم سنتوری و همکاری با داریوش مهرجویی اشاره کرد که آن‌هم با حاشیه‌های بسیاری همراه شد. او در سال‌های اخیر خواننده آهنگ تیتراژ سریال شهرزادبوده است که مورد توجه قرار گرفت. 

چاوشی برخلاف سایر خوانندگان تاکنون کنسرت رسمی برگزار نکرده و این شایعات زیادی را در مورد جنس صدای او به وجود آورده است. برای مثال شهرام آذر (سندی) در صحبتی که بسیار معروف شد، به طور کل چاوشی را رد کرد و گفت صدای او کامپیوتری است. چاوشی بی کیفیت بودن کنسرت‌های داخلی را علت کنسرت ندادنش اعلام کرده و گفته که اگر بحث اجرا باشد، می‌تواند بهتر از هر خواننده‌ای اجرا کند. 

خبر ممنوع الفعالیتی محسن چاوشی در تاریخ ۱۳۹۷/۳/۸ بخاطر انتشار قطعه خوزستان با ترانه‌ای از حسین صفا در سالروز آزادی خرمشهر در حالی در فضای مجازی مطرح شد که خود او این خبر را تکذیب کرد و مدعی شد که این خبر صحت ندارد. 

آلبوم ابراهیم

بنا بر اخبار، چاوشی یک سال (مرداد 96) پیش آلبوم ابراهیم را جهت دریافت مجوز به ارشاد ارائه داده و کار صدور مجوز به درازا کشید. کار به جایی رسید که خواننده محبوب، تهدید کرد که آلبوم را به صورت غیرقانونی منتشر می‌کند تا بار دیگر پس از حدود یک دهه، به خوانندگاه زیرزمینی بپیوندد. همه ی ترانه های این آلبوم سروده حسین صفاست که همکاری‌ های او و چاوشی معمولا موفقیت‌آمیز بوده است. در حواشی آلبوم ابراهیم محسن چاوشی خبر هایی مبنی بر اصلاحیه پنج قطعه از این آلبوم منتشر شد. اصلاحیه‌ هایی که گویا محسن چاوشی حاضر به انجام آن ها نشده بود. همزمان با آهنگ خوزستان و این مسائل؛ خبر تا جایی پیش رفت که حتی شایعه شد محسن چاوشی ممنوع‌ الکار شده است. البته رئیس واحد نظارت و ارزشیابی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد خبر ممنوع‌ الکاری محسن چاوشی را تکذیب کرد. محسن چاوشی در این آلبوم فرم جدید از موسیقی را تجربه کرده است. حتی او به نوعی با یک تهدید واضح، جدال با مسئولان ارشاد را در این بین به سطحی جدید رساند و در یک پست اینستاگرامی نوشت: “وقتی خونه ات کوچیک شد عوضش کن، وقتی محله ات خسته ات کرد عوضش کن، وقتی شهر، کشورت خفه ات کرد عوضش کن.” تهدیدی که به نظر جواب داد. بیست و چهارم مرداد 97 سرانجام خبر دریافت مجوز آلبوم ابراهیم صادر شد و حالا باید منتظر شنیدن ترانه‌های جدید چاوشی به صورت قانونی باشیم.


همون طور که میدونید محسن چاوشی هیچ وقت کنسرتی برگزار نکرد شاید برای شما جای سوال باشه که چرا باید لایسنس اهنگ محسن چاوشی رو بخرید .جواب اینکه طبیعتا محسن چاوشی هم برای ادامه فعالیت های هنری و زندگی خودش به درآمد احتیاج دارد به همین خاطر هست که نیاز به خرید و حمایت وجود داره .(از لینک زیر میتونید به صورت قانونی البوم ابراهیم محسن چاوشی رو خریداری کنید )

 

دانلود آلبوم ابراهیم محسن چاووشی

 

قطعه‌های جنجال ساز

دو ترانه به نام‌های «تو در مسافت بارانی» و «ما بزرگ و نادانیم» هستند که از کتاب شعر «منجنیق» حسین صفا، انتخاب شده‌اند. دو ترانه‌ای که بیشتر متهم به ترانه‌های اروتیک هستند تا ترانه‌های اجتماعی و سیاسی. متن این دو را در زیر می‌بینید: 

تو در مسافت بارانی

و غم درشکه‌ای از اشک است
و اشک شیهه کوتاهی
من و تو آخورمان مرگ است
از این درشکه بیا پایین
تو نیز شیهه بکش گاهی
زمین گرد چه می‌خواهد
به جز به گرد تو چرخیدن
سپس به سوی تو غلتیدن
سپس به پای تو افتادن
توان این همه در من نیست
مرا ببخش اگر ماهی
آهای بینی سربالا
از این درشکه بیا پایین
به من بچسب همین الان
مرا ببوس همین حالا
که زندگی دو سه نخ کام است
و عمر سرفه کوتاهی
همیشه هرگزم از نیلی
همیشه قرمزم از سیلی
و گاهی از همه قرمزتر
و گاهی از همه هرگزتر
مرا ببخش اگر هرگز
مرا ببخش اگر گاهی
منم که لک لک غمگینی
به روی دودکشت هستم
منم که ماهی دریا
بلند موی مشت هستم
منم که طعمه قلابم
مرا شکار کن ‌ای ماهی
منم شکار شکارم کن
سپس ببوس و بچرخانم
سپس بچرخ و ببوسانم
سپس چه کار، چه کارم کن
چه کار، هرچه تو می‌خواهی است
بخواه آن چه که می‌خواهی
من و تو اول مان آه است
اگر که آخرمان مرگ است
من و تو خواهرمان آه است
اگر برادرمان مرگ است
عجول باش اگر مرگی
عمیق باش اگر آهی
رسول حرف زدن با من
برای مومن اندوهم
تو سرپناه‌ترین غاری
امام گوش به من دادن
برای راز نگهداری
تو سر به مهر‌ترین چاهی
بتاز گله اکسیژن
و راه مالرویی چیزی
به سمت پنجره پیدا کن
هوای حبس نفس‌گیر است
بتاخت قفل مرا وا کن
بتاز‌ای که پر از راهی
منی که از تو نمی‌افتم
به اسب تشنگی‌ات گفتم
در این مسافت طولانی
تو در شفاعت بارانی
و غم درشکه‌ای از ابر است
و ابر شیهه کوتاهی

 

ما بزرگ و نادانیم

مثل گاو می‌نوشیم
مرتعی سرابی را
قطعی است و می‌دانیم
گریه غرق خواهد کرد
اسب‌های آبی را
هم درشت و غمگینیم
هم سیاه و بدبینیم
هم برای آبادی
قطره‌ای نمی‌باریم
هم نگه نمی‌داریم
حرمت خرابی را
شب که می‌شود خوابیم
صبح و ظهر هم خوابیم
عصر هم که تا شب خواب
شب دوباره تا شب خواب
توی خواب می‌بینیم
روز آفتابی را
خوب… خوب و خوشبختیم
خشک و سفت و سرسختیم
ما در اوج تنهایی
چون زنان هرجایی
خوب خوب می‌دانیم
راه دوست‌یابی را
گاو اسب انسانیم
حافظان و عارفانیم
حامیان زن هستیم
بندگان تن هستیم
پاس پاس می‌داریم
عشق رختخوابی را
علم در نور دیده
ساختار پیچیده
جاهلان فهمیده
ما ربات‌ها روزی
درک می‌کنیم آیا؟
فهم اکتسابی را
مفلسیم در خوردن
ممسکیم در مردن
ما که از خسیسان
و جمله کاسه لیسانیم
ترک می‌کنیم آیا
این گدامآبی را
ما که‌ایم جنگلبان
ما چه‌ایم جنگلبان
کرم‌ها دورویی‌ها
قلب‌ها گلابی‌ها
کرم‌ها درو کردند
جنگل گلابی را
از اساس استادیم
در جناس استادیم
فاضلیم در دانش
فاضلیم در خوانش
ارج می‌نهیم اما
شعر فاضلابی را
رخت بخت پوشیدیم
مثل گاو نوشیدیم
مثل اسب کوشیدیم
مثل اشک جوشیدیم
گریه غرق کرد آنگاه
اسب‌های آبی را